Welkom!
Mijn naam is Remco de Jonge en naast mijn werk in de uitvaartzorg fotografeer ik heel graag.
Fotografie is wat mij al jaren bezig houdt en wat ik met veel liefde doe. Sinds 2016 ben ik mij ook bezig gaan houden om mensen op een mooie manier vast te leggen met mijn camera. Door de groei van aanvragen heb ik mij dan ook sinds 2019 ingeschreven bij de kamer van koophandel om als een professionele fotograaf verder te gaan. 
Ook heb ik mijn certificaten behaald om met lichttechnieken om te kunnen gaan voor zowel buiten als binnen in de fotostudio.
Mijn doel is om een mooi portret te maken van personen die zichzelf kunnen herkennen in het portret. Logisch denk je, maar iedereen heeft een eigen stijl en we kunnen allemaal wel een lach geven met het woord "cheese". Het gaat er om dat de persoon een wens heeft over hoe hij of zij zich graag wilt zien en of uiten. Zie het als kunst dicht bij jezelf. Dit is zowel voor de persoon zelf als de mensen om de persoon heen een waardevolle vastlegging van de persoon voor nu maar zeker voor altijd.
  Mooi voor aan de muur bij de persoon zelf, of als geschenk aan een dierbare. Maar natuurlijk ook mooi en leuk voor op socialemedia of op kantoor.
Heeft u vragen of wensen? Deel ze met mij door contact met mij op te nemen via onderstaande button.