Algemene Voorwaarden
Bij het boeken van een fotoshoot ga je akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
In het Algemeen
Remco de Jonge Photography heeft de bedoeling om alles wat op de www.remcodejonge.nl  staat correct en volledig weer te geven, er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website is geplaatst. Remco de Jonge Photography aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van (beeld)informatie die op deze site wordt verstrekt. Remco de Jonge Photography kan niet aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotosessie op locatie of in de studio. De foto’s op www.remcodejonge.nl mogen alleen gebruikt worden door de eigenaar, Remco de Jonge. Bezoekers kunnen deze foto’s bekijken maar hebben geen toestemming ze te gebruiken op welke wijze dan ook. Bij gebruikmaking van de diensten van Remco de Jonge Photography in welke zin dan ook, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. 
Auteursrecht
Het auteursrecht van de foto’s ligt altijd bij Remco de Jonge Photography. De klant geeft de Remco de Jonge Photography toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden op internet en in drukwerk. De klant zal hiervoor geen vergoeding of restitutie ontvangen. Wanneer de klant niet akkoord wil gaan met het gebruik van de foto's voor promotie doeleinden, geldt er een toeslag van 25 euro op de reportage prijs. De huidige reportage prijs is berekend op gebruik van de foto's ter promotie.  Het is niet toegestaan om de ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door Remco de Jonge Photography. De fotobestanden mogen dus ook niet gecropt (digitaal knippen) worden. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Wanneer de fotobestanden worden gepubliceerd op internet of social media, dan zal de naam Remco de Jonge Photography er bij vermeld moeten worden. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken, mits anders overeengekomen. Remco de Jonge Photography zal de digitale bestanden voortvloeiend uit de fotoreportage na 6 maanden uit het archief /opslag verwijderen
De FotoShoot
Om een afspraak voor een fotosessie vast te leggen stuurt Remco de Jonge Photography altijd een bevestiging. De afspraak is pas definitief zodra Remco de Jonge Photography een bevestiging heeft gestuurd. Als de klant niet akkoord gaat met de algemene voorwaarden, neemt deze uiterlijk een week voor het plaatsvinden van de fotoshoot contact op met Remco de Jonge Photography. Een Cake Smash Fotoshoot, Zwangerschapsfotoshoot of Portretfotoshoot duurt gemiddeld 1 uur. Een Newborn Fotoshoot duurt gemiddeld 2 uur. Na de fotoshoot stelt Remco de Jonge Photography klein formaat afbeeldingen beschikbaar met watermerk middels een contactsheet. De foto’s worden binnen 2 weken naar een, door u aangegeven, e-mail adres gestuurd via wetransfer. Daarna kunnen de digitale fotobestanden worden uitgekozen en zal ik deze nabewerken. Bij een fotosessie op locatie wordt er een kilometervergoeding in rekening gebracht van € 0,45 per kilometer vanaf 25km van postcode 2671 ZG. Als je tijdens een reportage ergens ontevreden over bent of iets niet mooi vindt, dan moet je dat direct tegen Remco de Jonge Photography zeggen. Dat geeft hem namelijk de kans om, indien mogelijk, aanpassingen te maken. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd. Het is niet toegestaan om tijdens de reportage opnames, video, geluid te maken of te fotograferen met een telefoon en/of camera zonder toestemming van Remco de Jonge Photography.
De Fotobestanden
Bij elke fotoshoot zit 1 digitale JPEG bestand op Hoge Resolutie en zonder logo of watermerk bij de prijs inbegrepen. De gekozen foto's ontvang je in kleur en zwart-wit. Extra digitale JPEG bestanden kunnen tot 6 maanden na de fotoshoot worden bijbesteld voor 20 euro per digitale JPEG bestand. Bij meerdere foto's is er een korting mogelijk, kijk hiervoor op de website www.remcodejonge.nl bij prijzen. Het is niet mogelijk om de onbewerkte bestanden en/of RAW bestanden te ontvangen.
De Betaling
Bij een Fotoshoot kan er na afloop van de fotosessie per Tikkie betaald worden in de studio of op locatie. Extra fotobestanden of producten die na de fotoshoot worden besteld, dienen overgemaakt te worden. Producten worden pas geleverd indien de betaling binnen is. Tenzij anders vermeld zijn de prijzen inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Cadeaubonnen en kortingsbonnen
Kortingsbonnen zijn niet geldig i.c.m. met acties / aanbiedingen. Cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar bij Remco de Jonge Photography en geldig tot en met 1 jaar na uitgifte datum en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. Een cadeaubon is niet overdraagbaar. Cadeaubonnen zijn geldig voor de fotosessie of producten waarvoor ze zijn uitgegeven, zoals op de cadeaubon staat vermeld.

Annuleringsvoorwaarden
In geval van ziekte is het mogelijk om minimaal 24 uur voorafgaande aan de fotoshoot kosteloos een afspraak te verzetten. Bij annulering van een geboekte fotoshoot door de klant brengt de fotograaf 25% van de overeengekomen totaalprijs in rekening. Het kan zijn bij een newbornshoot dat de afspraak niet door kan gaan in verband met vroeggeboorte of een slechte situatie van de moeder en/of baby, dan worden uiteraard geen kosten aan verbonden. Indien Remco de Jonge Photography de afspraak niet kan nakomen door bv. ziekte zal deze kosteloos op een ander tijdstip met u worden afgesproken. Mocht door bijvoorbeeld een technische storing aan de apparatuur de afspraak niet door kunnen gaan, zal Remco de Jonge Photography kosteloos een andere afspraak met u maken en u hierop 20% korting geven.

Aansprakelijkheid
Remco de Jonge Photography is niet aansprakelijk voor enige schade welke voor de wederpartij is ontstaan. Tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de zijde van Remco de Jonge Photography of door zijn ingeschakelde personen. De aansprakelijkheid is in elk geval beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag, dan wel, indien en voor zover er sprake is van een verzekerde schade tot de hoogte van de onder de verzekering feitelijk uitgekeerde somma. Remco de Jonge Photography is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken bij producten die niet door hem zijn geleverd. Remco de Jonge Photography stelt zich niet aansprakelijk voor het leveren van minder of minder goede foto’s dan normaal door onvoorziene omstandigheden die buiten de invloed van de fotograaf vallen. Denk aan kinderen die niet meewerken, instructies die niet opgevolgd worden, weersomstandigheden, etcetera.
Back to Top